Støveltørker

Våre støveltørkere

Gladek Technik tilbyr effektive og brukervennlige støveltørkere med ozonren for tørre og luktfrie støvler på kort tid. Våre støveltørkere er tilpasset til ulike bransjer og yrker for å imøtekomme deres behov. Med ozonren forlenger vi levetiden til støvlene og reduserer behovet for hyppig utskiftning, som både er kostnadseffektivt og miljøvennlig. Kontakt oss i dag for å opprettholde et hygienisk og trygt arbeidsmiljø.

Produkter

Energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger av høy kvalitet til din bedrift.

Fjerner vond lukt og bakterier

Med ozonrens tar vi bort kilden til vond lukt, bakteriene.

Rask tørking

Tørker arbeidshansker raskt

Høy kvalitet

Galvanisert stål som er pulverlakkert har lang levetid.

Energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger av høy kvalitet til din bedrift.

Støvel- og skotørker som fjerner sur og vond lukt

Føttene er gjerne en av kroppsdelene man svetter ekstra på ved fysisk arbeid. Om man i tillegg jobber i røffe miljøer med høyt arbeidstempo, fører det ofte til at støvlene blir våte eller fuktige av vær, svette eller sjø.

Det kan ofte ta lang tid før støvler tørker. For å sikre tørre støvler hver dag, er vår støveltørker fra Gladek Technik en effektiv løsning på problemet. Støveltørkeren sørger for at du får tørre støvler etter kort tid. Støveltørkerne våre fjerner i tillegg vondt lukt som gjerne dukker opp etter en dags hardt arbeid.

Stort utvalg av støveltørkere

Vi har skotørkere i 7 ulike størrelser og versjoner. Støveltørkere med plass til 5, 10, 15 og 20 støvler, tørkeskap for støvler med plass til 5 par, tørkeskap for støvler med plass til 10 par, samt tørkeskap med plass til 4 hansker og støvler.

Uavhengig av hva du har behov for, kan du finne det du trenger hos Gladek Technik.

Skånsom tørking av støvler

En del tørkeløsninger kan være skadelig på støvler, hansker, klær og tekstil. Det er imidlertid viktig å bruke tørkeløsninger som er skånsomme, som ikke ødelegger eller skader materialer.

Vi har jobbet i over 20 år med å skreddersy tørkeløsninger som er effektive og skånsomme.

Bli kvitt sure støvler

Takket være fotsvette og tette materialer, kan ofte støvler begynne å lukte etter en lang dag på jobb. For å rense sko for bakterier og vond lukt, bruker vi ozonrens i våre tørkeløsninger.

Ozon er en svært effektiv og skånsom måte å fjerne vondt lukt på.

Gassen er imidlertid kraftig, så i våre tørkeløsninger bruker vi en ozonpære som genererer O3, som er ozongass. Denne produserer riktig mengde gass, som ikke er skadelig for annet enn bakterier og vond lukt.

Kvalitetsprodukter i 20 år

Vi legger vår stolthet i produktene vi selger. I løpet av 20 år har produktene våre blitt godt kjent på proffmarkedet. De er blitt brukt i mange år både på fiskebåter, oppdrettsanlegg og offshore-virksomhet.

Vi leverer kvalitetsløsninger som gir tørt arbeidstøy til bedrifter med ansatte som jobber i tøffe miljøer. Med våre tørkeløsninger er verken sjø, regn eller svette til hinder for å starte dagen med tørt arbeidstøy, hansker eller støvler.

Enten du velger å benytte deg av en av våre støveltørkere, hansketørkere eller tørkeskap, kan du være sikker på at dette er løsninger du kan stole på.

Andre nyttige produkter fra Gladek Technik

Nysgjerrig på andre tørkeløsninger fra Gladek Technik? Om du trenger løsninger som gjør at du kan begynne arbeidsdagen med tørre klær, kan det være nyttig å lese mer om vårt tørkeskap og hansketørker.