torkeskap

Våre tørkeskap

Med Gladek Techniks tørkeskap kan du enkelt tørke arbeidsklær, støvler og hansker på kort tid. Våre tørkeskap benytter både energieffektiv kondenstørking(ECO-serien) og skånsom lufttørking(GT-serien) for å fjerne vond lukt og bakterier fra arbeidstøyet. Vi tilbyr også ozonrensing for å forlenge levetiden til klærne og utstyret. Våre tørkeskap kommer i forskjellige størrelser og kan tilpasses ulike tørkebehov, inkludert tørk for hjelmer og andre typer verneutstyr. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre tørkeløsninger og hvordan de kan hjelpe deg å opprettholde et rent og trygt arbeidsmiljø.

Produkter

Energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger av høy kvalitet til din bedrift.

Fjerner vond lukt og bakterier

Med ozonrens tar vi bort kilden til vond lukt, bakteriene.

Rask tørking

Tørker arbeidshansker raskt

Høy kvalitet

Galvanisert stål som er pulverlakkert har lang levetid.

Energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger av høy kvalitet til din bedrift.

Energieffektivt tørkeskap til arbeidsklær og tekstiler

Om du jobber i røffe miljøer med høyt arbeidstempo, kan det føre til at arbeidsklær, støvler og hansker ofte blir vått eller fuktig av enten vær, svette, eller sjø.

Våre energieffektive tørkeskap – sørger for å tørke mengder av arbeidsklær som bruker lang tid på å tørke. Våre tørkeskap bidrar i tillegg å fjerne vond lukt i arbeidstøyet under tørkeprosessen.

Energieffektivt tørkeskap

Tørkeskap kan ofte kreve mye energi, og bruke mye strøm. Vårt tørkeskap er imidlertid både energi- og tidseffektivt.

Skapene har kondenstørking som trekker ut fuktighet av tøyet som reduserer tørketiden til klærne. Det betyr at en kjølekompressor – i likhet med et kjøleskap – kjøler ned kobber-rør inne i skapet, og varmeviften varmer opp klærne slik at fukten fordamper. Når denne dampen treffer de kalde kobber-rørene, kondenserer fukten og renner nedover som dråper. Vanndråpene føres ut av skapet til en tank som helst kobles til avløp slik at fukten føres rett i sluket. Dette kan enkelt monteres selv.

Alle løsningene våre kan kobles til vanlige stikkontakter, samtidig som de er effektive til å tørke og rense arbeidsklær, sko og hansker for lukt. Du kan dermed gå på jobb dagen etter med tørre klær som er fri for sur og vond lukt.

Ozonrens fjerner vond lukt

Arbeidsklær kan ofte begynne å lukte etter en lang dag på jobb. For å rense klærne når de henger i tørkeskapet, bruker vi ozonrens – ozon er en svært effektiv og skånsom måte å fjerne vond lukt på.

Gassen vi bruker er imidlertid kraftig, Vi bruker derfor en ozonpære som genererer O3 i våre tørkeløsninger, som er ozongass. Denne produserer riktig mengde gass, som ikke er skadelig for annet enn bakterier og vond lukt.

Tørkeløsninger for de som jobber i røffe miljøer

Produktene våre er produsert i stål med god kvalitet og tykkelse. Stålet er galvanisert og produktene er pulverlakkert. Behandlingen sørger for lang holdbarhet og god kvalitet.

Arbeidsklær er ofte store og tar ofte mye plass. Våre tørkeskap er romslige, ECO Optimum 1300 bruker 1400W, og har plass til 12 hele dresser, eller 24 jakker i to høyder. Det er også mulig å bestille valgfrie dyser som tørker hansker, støvler, hjelmer eller masker. Alle våre tørkeskap kan skreddersys til ditt behov. 

Våre tørkeløsninger er godt kjent på proffmarkedet etter mange års bruk på både fiskebåter, oppdrettsanlegg og offshore-virksomheter. Vi har mange års erfaring med å levere løsninger som garanterer tørt og luktfritt arbeidstøy for de som jobber i røffe miljøer. Ved å benytte deg av tørkeskap – eller andre produkter fra Gladek – er dette løsninger du kan stole på.

Hvorfor bruke tørkeskap?

  • Energieffektivt
  • Tøy blir raskt tørket
  • Skånsom tørking av klær uten unødvendig slitasje
  • Klær blir varsomt tørket uten at det skrukkes
  • Vond lukt fjernes

Andre nyttige produkter fra Gladek Technik

Jobber du i røffe miljøer? Hvis arbeidet ditt krever at du også bruker støvler og hansker i kombinasjon med arbeidsklær, kan det være nyttig å lese mer om våre hansketørkere og støveltørkere også. Da kan du være sikker på å starte hvert nytt skift med tørre klær.