Hansketørker

Våre hansketørkere

Gladek Technik tilbyr effektive og brukervennlige hansketørkere med ozonrens for tørre og luktfrie hansker på kort tid. Våre hansketørkere er tilpasset ulike bransjer og yrker for å imøtekomme deres behov. Med ozonrens forlenger vi levetiden til hansken og reduserer behovet for hyppig utskiftning, som både er kostnadseffektivt og miljøvennlig. Kontakt oss i dag for å opprettholde et hygienisk og trygt arbeidsmiljø.

Energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger av høy kvalitet til din bedrift.

Fjerner vond lukt og bakterier

Med ozonrens tar vi bort kilden til vond lukt, bakteriene.

Rask tørking

Tørker arbeidshansker raskt

Høy kvalitet

Galvanisert stål som er pulverlakkert har lang levetid.

Energieffektive løsninger

Energieffektive løsninger av høy kvalitet til din bedrift.

Få tørre arbeidshansker med hansketørker – hver dag

Fuktige arbeidshansker kan fort bli en kilde til bakterievekst som fører til vond lukt i løpet av arbeidshverdagen. I den anledning vil det ofte kreves en tilpasset løsning for tørk og desinfisering av hansker som løser problemet.

Vi i Gladek Norge tilbyr effektive og skånsomme tørkeløsninger tilpasset din bedrift. Våre kvalitetsløsninger tar stilling til problemet med fukt og vond lukt som oppstår i løpet av arbeidsdagen. Våre løsninger kombinerer 3 viktige elementer for tørk av arbeidshansker : riktig temperatur, god sirkulasjon og en kilde til å fjerne vond lukt.

Hansketørkeren fra Gladek Technik startes enkelt med en manuell 6 timers timer og et varmeelement som bidrar til riktig tørketemperatur. Den har også en vifte for å sørge for god sirkulasjon og ozonrens som fjerner bakterier og vond lukt.

Bli kvitt sur og vond lukt i hansker

Arbeidsklær kan ofte begynne å lukte surt etter en lang dag på jobb – spesielt hansker. For å rense hanskene for bakterier og vond lukt, bruker vi ozonrens i våre tørkeløsninger. Ozon er en svært effektiv og skånsom måte å fjerne vond lukt på.

Gassen er imidlertid kraftig, så i våre tørkeløsninger bruker vi en ozonpære som genererer O3, som er ozongass. Denne produserer riktig mengde gass, som ikke er skadelig for annet enn bakterier og vond lukt.

Kvalitetsprodukter i 20 år

Vi legger vår stolthet i produktene vi selger. I løpet av 20 år har produktene våre blitt godt kjent i proffmarkedet. Våre kvalitetsløsninger er brukt i mange år på både fiskebåter, oppdrettsanlegg og offshore-virksomheter. Med våre tørkeløsninger er verken sjø, regn eller svette til hinder for å starte dagen med tørt og luktfritt arbeidstøy, hansker eller støvler.

Enten du velger å benytte deg av en av våre hansketørkere, støveltørkere eller tørkeskap, kan du være sikker på at dette er løsninger du kan stole på.

Galvanisert og pulverlakkert stål

Alle produktene våre – inkludert hansketørkerne våre – er produsert i kvalitetsstål med god tykkelse. Stålet er galvanisert, og produktene er pulverlakkert, dette sørger for at produktene våre har lang levetid på tross av de røffe miljøene de ofte befinner seg i.

Hvorfor bør du ha hansketørker?

  • Rask tørketid
  • Skånsom tørking av hansker
  • Vond lukt fjernes under tørking

Andre nyttige produkter fra Gladek Technik

Om du jobber i røffe miljøer, kan de hende du også jobber med både tunge arbeidsklær og støvler i tillegg til hansker. I så fall kan det være nyttig å lese mer om tørkeskapene våre og støveltørkerne våre. Da kan du være sikker på at du alltid har tørre, luktfrie arbeidsklær og støvler til neste arbeidsøkt.